​Få et GRATIS og uforpligtende tilbud

Mail: kontakt@hundestedtag.dk.

Ring på: 23 32 14 20

Nyt tag og tagrenovering udføres professionelt

Uanset om det er et gammelt eller nyt tag der er på din bolig, er taget den mest udsatte del af boligen, og bliver dagligt belastet af vind, regn, sol og nedfaldende blade fra omkringliggende træer.

Derfor er det vigtigt, at taget kan modstå, tage imod og fremstå i den bedst mulige stand – og det kan vi hjælpe dig med, uanset om dit hus trænger til tagrenovering eller nyt tag. Vi kører blandt andet i områderne omkring Liseleje, Frederiksværk og Hundested.

Vi tilbyder nyt tag til private og erhverv

​Et gammelt tag behøver ikke altid at blive skiftet ud med nyt tag, men er det meget slidt, kan det ofte ikke betale sig i den lange ende med en tagrenovering.

Det er dog meget forskelligt fra tag til tag, hvorfor vi også tilbyder et tagtjek, hvor vi gennemgår taget fra ende til anden. Vi udfører blandt andet:

  • Kvistearbejde
  • ​Udskiftning og nyt tag
  • ​Udnyttelse af tage
  • Tagrender og tilslutninger
  • ​Reparationer og tagrenovering
  • ​Velux-vinduer

Vi arbejder med alle tagtyper, hvad enten dit tag er med tagpap, tegl eller af stål. Uanset om vi leverer nyt tag eller tagrenovering, leverer vi altid et smukt resultat i højeste kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud tagrenovering

​Går du og drømmer om tagrenovering, nyt tag eller anden form for tagarbejde, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 23 32 14 20 eller sende en mail til kontakt@hundestedtag.dk. Herpå udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.​

​Lynæs Tømrer Entreprise

Søvej 3, 3390 Hundested

Telefon: 23 32 14 20

E-mail: kontakt@hundestedtag.dk

CVR: 15786191