​Få et GRATIS og uforpligtende tilbud

Mail: kontakt@hundestedtag.dk.

Ring på: 23 32 14 20

​Hvem er Lynæs Tømrer Entreprise?

Hos Lynæs Tømrer Entreprise har vi bred erfaring med alle typer af hovedentrepriser, og kan derfor hjælpe dig med at holde overblikket over alle involverede fag i netop din opgave. Vi leverer altid løsninger af den højeste faglige standard uden at gå på kompromis med hverken komfort eller byggeriets endelige udtryk.

Vores eksperter i energirigtige byggeri- og tømreropgaver kan både vejlede jer om byggetekniske udfordringer, byggeskik og æstetisk pæne resultater. Det er vigtigt for os, at det endelige produkt ikke kun fungerer bedst muligt, men at det også højner oplevelsen af boligen.

Opgaver i Halsnæs og Frederiksværk

Lynæs Tømrer Entreprise er en lokalt forankret virksomhed, der arbejder tæt sammen med andre lokale håndværkere. På den måde sikrer vi, at opgaverne udføres af folk, der kender lokalområdet, og som står til regnskab for det endelige produkt.

Lynæs Tømrer Entreprise servicerer kunder i Frederiksværk og Halsnæs med tømrer- og snedkeropgaver, og hos os er ingen opgaver for omfattende eller for simple. Vi skifter derfor gerne et enkelt vindue eller bygger et helt nyt hus.

Medarbejderne er løbende opdateret i relevante kurser og materialer. Men vigtigst af alt er de opgaver, vi udfører, altid af højeste kvalitet. Som en lokal virksomhed skal vi selv se på resultatet i mange år fremover.

Vi er en del af Frederiksværk Total-byg A/S, der er et lokalt byggekonsortie, hvilket er din garanti for lokalt og kvalitetsbevidst arbejde

​Lynæs Tømrer Entreprise

Søvej 3, 3390 Hundested

Telefon: 23 32 14 20

E-mail: kontakt@hundestedtag.dk

CVR: 15786191