​Få et GRATIS og uforpligtende tilbud

Mail: kontakt@hundestedtag.dk.

Ring på: 23 32 14 20

Professionel reparation og udskiftning af vinduer og døre

Hos Lynæs Tømrer Entreprise udfører vi reparation og udskiftning af vinduer og døre for både private og erhvervskunder til en god pris. Vi udfører primært montering af døre og vinduer for kunder i Hundested, Frederiksværk og Liseleje, men kommer også gerne uden for disse områder.

Spar penge på varmeregningen med udskiftning af døre og vinduer

Ved at få udført udskiftning af døre eller vinduer kan du både forbedre indeklimaet i din ejendom og spare mange penge på varmeregningen. Vi kan levere en komplet løsning, således at du både får levering, montering, isolering, fuge- og malerarbejde, når vi står får udskiftning af vinduer eller døre. På den måde skal du ikke selv løfte en finger, og du er garanteret et langtidsholdbart resultat.

Med en termofotografering af din bolig kan vi vise hvor meget varme, der siver ud af ejendommen pga. ældre eller dårlige vinduer og døre.

Vi tilbyder montering af vinduer og døre af enhver slags

I forbindelse med udskiftning af døre eller vinduer leverer og monterer vi alle typer – hvad enten du ønsker sprossevinduer, store glaspartier, smukke egetræsdøre eller en helt fjerde løsning. Vi kan ligeledes vejlede og rådgive dig i det helt rigtige valg, når det er tid til udskiftning af vinduer og døre. På den måde sikrer vi dig en løsning, der matcher dine ønsker og boligens æstetiske stil.

Ring til os og hør mere om nye vinduer eller nye døre

Men hvad koster udskiftning af vinduer? Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til priser, ydelser, materialer og muligheder. Vi laver alt lige fra udskiftning af indvendige døre til nye vinduer efter mål.

Kontakt os for at høre mere om udskiftning af døre ved at ringe på telefon: 23 32 14 20 eller skrive til e-mail: kontakt@hundestedtag.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig med at montere eller reparere dine vinduer og døre!

​Lynæs Tømrer Entreprise

Søvej 3, 3390 Hundested

Telefon: 23 32 14 20

E-mail: kontakt@hundestedtag.dk

CVR: 15786191